Yhdistetty kevät- ja syyskokous 27.11.2020

10.11.2020

ARVOISAT JÄSENEMME!

Kuluvan, covid-viruksen siivittämän vuoden päivät lähenevät loppuaan. Kokoontumistamme ja muutakin toimintaamme on rajoittanut valtakunnan ohjeistus ja määräykset koronan leviämisen hillitsemiseksi. Nyt on aika pitää kaupunginosayhdistyksen yhdistetty kevät- ja syyskokous vallitsevia korona rajoituksia ja suosituksia noudattaen.

KUTSU KEVÄT- JA SYYSKOKOUKSEEN:

Järjestämme sääntömääräisen kevät- ja syyskokouksen perjantaina 27.11.2020 klo 18 Tetrimäellä, juhlasalissa (os. Tetrimäentie 90, 71310 Vehmersalmi). Käsitellään kevät- ja syyskokouksen sääntömääräiset asiat mm. v. 2019 tilinpäätöksen vahvistaminen, vastuuvapauden myöntäminen, toimintakertomus, toimintasuunnitelma, talousarvio ja hallituksen jäsenten valinta. Aineistot ovat ennakkoon luettavissa yhdistyksen kotisivuilla www.koyvehmersalmi.fi/kaupunginosayhdistys

Tilaisuuden aluksi on kahvitarjoilu. Kokousten välissä pidämme myös lyhyen kahvitauon.

Tervetuloa jäsenemme ja kaikki Vehmersalmen alueen asukkaat sekä osavuosiasukkaat! Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Ennen kokousta jäseneksi liittyneillä on myös äänioikeus (Uusien jäsenten tulee osoittaa kuitti maksetusta jäsenmaksusta ennen kokouksen alkua). Kokouspaikalla pidämme jokainen huolen turvaväleistä, myös kasvosuojaimia ja käsidesiä on saatavilla.